Strålende dag.

Jeg stod opp, spiste frokost. Også kjørte vi først til evenes og hentet kaffe på statoil. Så kjørte vi til Narvik. Der kjøpte jeg nye sko, og noen nye bukser, og hette jakke.  Jeg synes de er skjempe tøffe. Jeg hadde veldig vondt i ryggen i begynelsen på turen, men det gikk over etter hvert.

17.06.2014

 

Ras sperrer fylkesvei HARSTAD/GROVFJORD:  Et steinras stenger fylkesvei 825 mellom Grovfjord og Stræte i Skånland kommune i Troms. Ifølge ei pressemelding fra
Statens vegvesen er veien fysisk stengt og geolog ventes til stedet.

? Geologen ankommer omlag klokken 13, og vil da foreta en vurdering av videre rasfare før vegen eventuelt vurderes åpnet, skriver Tomas Rolland i ei pressemelding fra vegvesenet.

Sperre veien

Byggeleder for veistrekninga, Solveig Hansen i Statens vegvesen, sier at Mesta er på stedet for å sperre av.

? Den første meldinga vi fikk fra en lokal entreprenør, gikk på at raset lå over hele veien. Nå vet vi at det er plass til mindre biler å passere, men likevel velger vi å sperre veien, sier Hansen til Nordlys.

MIN MENING: JEG HAR KJØRT DEN VEIEN MANGE GANGER.JEG HAR VÆRT REDD FOR Å FÅ EN STEN I HODE. JEG SYNES VEIEN BURDE HA VÆRT ORDNET, OG RASSIKKRE,  FOR DET ER FLAX AT DET IKKE HAR GODT LIV  ENNÅ.

.  

 

  •             

 

 

                

16.06.2014

Flere barn med cerebral parese må vente i rundt to år for å få utført helt nødvendige operasjoner ved Oslo universitetssykehus.

Beklager ventetidene ved OUS

 

? Oslo universitetssykehus er eneste sted hvor avansert kirurgi av denne type utføres. Det betyr at det har noe med operasjonskapasiteten vår å gjøre og manglende spesialsykepleiere, sier klinikkleder Øyvind Skraastad ved Oslo universitetssykehus.

 MIN MENING: JEG SYNES AT DET ER SYND AT VI I NORGE MÅ LA  BARN GÅ OG HA VONDT NÅR VI ER ET SÅ RIKT LAND. DET BURDE POLITIKERNE TENKE PÅ !

STATOIL KOMMER MEN NY KOPP.

– Statoil og Stelton har fra dag en vært fast bestemt på å benytte kundenes mange tilbakemeldinger på Statoilkoppen 2014 til å utvikle tidenes beste Statoilkopp.

Det sier Jeanette Amara, kategorisjef i Statoil Fuel & Retail Norge, i en pressemelding sendt mandag.

Hva mener du om det nye tilbudet? Si din mening i kommentarfeltet under.

Søppel

Koppen er produsert etter at den første koppen de lanserte i 2014 ble hudflettet av publikum. To Facebook-grupper med over 7000 medlemmer rustet da til kamp mot det som ble omtalt som søppel og plastikk av verste sort.  har vært problemer med de nye koppene. 

– Den største svakheten til Statoilkoppen 2014 i plast er at den knuser lettere enn tidligere utgaver. Derfor erstattes ødelagte kopper og lokk gratis dersom man returnerer disse til stasjonen, heter det i pressemeldingen.

med kontinuerlig forbedring av både kopp, kaffeavtale og kaffekonsept, derfor er vi

Men den nye koppen, som produseres i 50.000 eksemplarer, blir også dyrere. 249 kroner koster koppen, inkludert kaffeavtale. For eiere av den gamle 2014-koppen koster det 100 kroner å bytte den ut med en ny.

– Har satt salgsrekord

Statoil går også i forsvar for den utskjelte kaffekoppen.

– Mange oppfatter at 2014-koppene først og fremst har møtt motbør i markedet på grunn av de mange endringene den innebærer, men faktum er at 2014- koppen har satt salgsrekord med over 450 000 solgte kopper. Vi har ingen indikasjoner på at antall fyllinger på stasjonene har gått ned, og våre undersøkelser viser at statoilstasjonenes kaffekonsept har opprettholdt sin ledende posisjon i det norske bensinstasjonsmarkedet, forteller Amara

.MIN MENING:   JEG SYNES DET ER BRA AT STAOIL KOMMER MED NY KOPP,  FORDI DEN JEG MÅ BRUKE SUGERØ FOR OG DRIKKE.DEN GAMMEL KOPPN SATT DÅRLIGE I KOPPHOLEREN. JEG SYNES DET ER BRA AT STATOIL LYTTER TIL KUNDENE SINE. JEG HÅPER AT DEN NYE KOPPEN HOLDER BEDRE PÅ VARMEN.