Møte om min hverdag fremover

Hei☺

I dag hadde jeg møte med enhetsleder og avdelingsleder. Jeg hadde kalt inn til møte fordi jeg har følt at noen avgjørelser i min hverdag blir tatt uten at jeg har blitt tatt med på råd, for eksempel når tid jeg skal starte dagen. De gangene jeg sover dårlig på natten har jeg behov for å sove litt lenger. Jeg har forståelse for at personalet må følge rutiner som ledelsen har satt og for at driften skal gå rundt, men det er ledelsens ansvar ha nok personale på jobb for å unngå brudd på retten til selvbestemmelse. Jeg opplever også noen ganger å ikke kunne gå på toalettet når jeg har behov for det, da det er for lite personal på jobb. Forventer at ledelsen dette opp med politikerne som skal bevilge midler i budsjettet fremover. Jeg føler at jeg fortsatt ikke blir hørt selv om jeg har tatt opp det med manglene bemanning flere ganger.

Besøk av psykolog

Hei, i ettermiddag kom psykologen som jobber i Skånland kommune til meg, det gjorde godt kjenner jeg. Det er mange tanker som trenger å bli sortert i hver sin boks, derfor er det godt å få hjelp til dette av og til. Vi pratet blant annet om jobb som jeg skal begynne i over nyttår hvis alt faller på plass. Det er viktig å ha noen å prate om de innerste tankene.

Ny runde med opplæring.

Hei☺

Som jeg har skrevet tidligere så er det av og til behov få inn nye vikarer og personale. Nå er vi inne i en periode der det vil komme en del nye vikarer og personale og det er både spennende og slitsomt.Jeg skulle ønske at kommunen kunne lyse ut flere større stillinger slik at jeg slipper å lære opp nye så ofte, fordi flere slutter da de må ha større stillinger som det går an å leve av. Jeg har observert at at kommunen fortsetter å lyse ut små stillinger med lav prosent selv om politikerne lovde å jobbe for flere 100% stillinger før kommunevalget.

Påvirket av klokken.

Hei. I natt stilte vi klokken en time tilbake, noe som jeg har merket i dag. Jeg vært så trøtt i ettermiddag. Nå begynner jeg å våkne til nå som det begynner å bli kveld, det er typisk for meg fordi jeg er et b-menneske. Det går seg vel til etter hvert som tiden går.

Heia Nord Norge ☺

Hei☺

Jeg har fulgt med på Stjernekamp på NRK i høst. Jeg synes alle som har vært med i år har hatt et høyt nivå på sine fremføringer.  Jeg personlig har en favoritt i Bilal som jeg synes har en sterk formidlingsevne i fremføringene av sangene. Nå er det snart bare å vente på resultatet, det blir spennede å se om Bilal vinner Stjernekamp☺Min stemme går i allefall til Bilal😀

Verdig minnemarkering.

Hei☺

Som jeg skrev i går skulle det være 75 års markering av frigjøringen av Finnmark i dag. Jeg har fulgt med på sendinger som tv har hatt om markeringen. Jeg la spesielt merke til kongens tale som var fin der han takket for at Sovjetunionen kom Norge til unnsetning. Jeg hørte også talen til utenriksministeren fra Russland som snakket om vennskapet til Norge og at det også er viktig i fremtiden. Jeg synes også at det er fint at de partisanene som jobbet mot tyskerne også har fått den beklagelse for det de ble utsatt for av norske myndigheter etter krigen. Det er viktig at de nå blir anerkjent for den jobben de gjorde. Jeg synes det er viktig for historien at okkupasjonen og krigen i Finnmark ikke blir glemt. Dette gjelder jo også for hele Norge forøvrig. Jeg tenker at det var en fin og verdig markering i dag☺

Feiring med bismak.

Hei☺

I morgen skal Kong Harald være tilstede under seremonien ved minnemarkeringen av at det er 75 år siden Finnmark ble frigjort av Sovjetunionen. Ved markeringen kommer også utenriksminister Sergej Lavrov til Kirkenes. Det som bekymrer meg, er at Norges regjering vil at forholdet til USA skal være så viktig at de glemmer at Norge og Russland har hatt og har et godt naboskap. Det er også synd ifølge en artikkel på NRK i dag at russisk UD går verbalt til angrep på Norsk forsvarspolitikk, og at Norge huser i all hovedsak amerikanske soldater. Dette kommer dagen før Kongen og Lavrov møtes i Kirkenes. Dette synes jeg kanskje kan sette en demper på feiringen. Nå har det jo lenge vært en ordkrig i ulike media om hvor farlig situasjonen i nord er og at vi kan bli invadert når som helst for å satte det litt på spissen. Det at media bruker dette bevist, skremmer meg litt og jeg tenker at det kan være med på å gjøre befolkningen utrygg på sikt. På en annen side skulle jeg ønske at de forskjellige etterretningstjenestene var med åpne om de påstander som kommer fra media om russisk nærvær i nord. Jeg tenker at markeringen er viktig uansett da dette er noe som skjedde for 75 år siden og at sovjetiske soldater frigjorde Finnmark. De ville oss ingenting ondt den gang da de jaget tyskerne sørover og jeg tror ikke de vil oss ondt nå 75 år etter.

Oppdagelse gir bedre søvn.

Hei, jeg har i lengre tid vært plaget av smerter i skuldrene hvis jeg ble liggende på siden mer enn to timer før jeg ble snudd . I helgen kjente jeg ved en tilfeldighet at det var tempurmadras under den madrassen som jeg har lagt på i fire år. Nå kan jeg ligge mye lengre uten å bli snudd, noe som gjør at jeg får flere timer med sammenhengende søvn.

 

Myldrings møte☺

Hei☺

I dag hadde jeg et lite uformelt møte med enhetsleder med tanke på jobb. Vi snakket om alt som skal på plass før jeg kan starte opp i min nye jobb. Tilrettelegging på en god måte er viktig☺Det er en del søknader om utstyr som må sendes inn, kontakt med leverandører som skal tilpasse dataprogramvare slik at det kan brukes i nyjobben. Utforming av kontoret er også viktig, slik at det er stort nok til meg og assistent. Det blir spennede å få se hvor jeg er tiltenkt kontor etter ombyggingen av deler av rådhuset. Jeg gleder meg til den videre prosessen og at den er i gang for tiden går fort.

Langtur til Skibotn

 

 

Hei😊

I dag gikk ferden fra Evenskjer til Skibotn for å se på den vakre naturen og fjellene😊Godt å komme seg ut langtur i lag med min far. Hadde noen stopp underveis for påfyll av kaffe og mat.Det er ikke så ofte jeg legger ut på en slik tur så seint på året, men siden det var fint vær og sol så har det gått greit så langt😊Nå starte turen tilbake😊