Flott dag med familien ved Heimvannet

Hei du som følger meg. I dag hadde jeg invitert familien for å vise dem der jeg bruker å fiske. Jeg synes det var så koselig å samle familien å kunne gjøre noe jeg brukte å gjøre mye i barndommen min. Jeg har mange minner fra da vi var ute i naturen sammen. Jeg vil dra frem en ting som minner meg om barndommen i dag. Det var at jeg fikk smake te hos mamma. Det brukte vi å ha med på tur i barndommen min, så det var en nostalgisk opplevelse. Ellers så var vi heldig med været i dag. Og når det gjelder fisken så har jeg funnet ut at det dårlig bitt fordi det er for kaldt i vannet. Jeg har hørt det i fra andre som har peiling fisking. 

Prøve lykken igjen😀


Hei du som følger meg.

I dag har jeg planer om å ta med min far opp til vannet der jeg bruker å være å fiske for å prøve å få fisk.Det passer bra i dag siden været er på bedringens vei.Som jeg har skrevet tidligere liker jeg å være ute i naturen.Derfor har jeg søkt på en terrengene rullestol.Jeg har en avtale med hjelpemiddelsentral om at dem skal komme hjem til meg for at jeg skal få prøve ut sittestillingen i en slik stol.Jeg håper den kan være med på at jeg kommer meg mere ut i naturen og i frisk luft.

Fisk rett fra havet til middag☺

Hei du som som leser bloggen min☺

I går kveld kom min far med ferske torskefileer som han hadde fisket selv. Disse fileene ble lagt i en mel og krydderblanding. Deretter stekte vi fisken og løk. Det smakte så godt i lag med poteter og rømme. Jeg er veldig glad i fisk som er fersk. Jeg synes også det er godt å bare momse fisk som blir til overs senere på dagen etter middag☺Det vekker gamle minner fra tidligere da jeg var med på havet å fisket☺ Flott å ha en pappa som kommer innom med fersk fisk☺
 

Flotte minner etter Alta turen☺

Hei du som følger bloggen min☺

I dag var hjemreise dagen, som har bestått hovedsaklig av kjøring. Synd å forlate  Alta med 18grader og sol. Særlig når være hjemme ikke er noe å skryte av. Da er det ekstra godt å kunne tenke tilbake på alle inntrykk og minner jeg fikk på turen. Det jeg minnes ekstra godt er da jeg satt ute ved vannet å hørte bålet knitrende og nyte naturens egne lyder☺ Det er da jeg slapper orntlig av. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med oppholdet og hotellet☺ Må berømme personalet på hotellet da jeg fikk problemer med styringen til rullestolen, vi fikk bruke rommet der vaktmesteren hadde verktøy for.prøve å reparere styringen midlertidig☺

En fin dag ute i stillheten

video:MAH00481

Hei du som følger meg ☺

I dag bestemte jeg meg for å prøve fiskelykken ved havet etter sjøørret,men sjøørreten ville ikke bite. Derfor bestemte vi oss for å kjøre opp til det vannet som du ser på videoen.Der var det veldig fint fordi det var helt stille og ingen lyder av trafikk som det var der vi var først.Men fiskelykken var ikke med oss denne gangen heller men det gjør ingenting fordi jeg har fått masse nye opplevelser og jeg må legge til at Alta er en veldig flott by.Jeg anbefaler på det sterkeste å dra en tur hit på ferie.Jeg skrev i et tidligere innlegg at jeg hadde planer om en pubtur.Det har det ikke blitt noe av fordi jeg har vært så tidlig våken å så sliten når kvelden kommer av alle inntrykkene og den friske lufta.Så jeg får ta igjen det en annen gang😀

Vel framme i Alta.

Hei dere som følger meg. Dagen i dag har handlet mye om kjøring, vi brukte bare ti timer inklusiv pauser, noe som imponerte meg, siden jeg hadde beregnet å bruke tolv timer. Vi rakk til og med å stoppe for å ta bilder av den imponerende utsikten på Kvænangsfjellet. Vi kjørte i tjukk tåke helt til utsiktspunktet og der lysnet det. Nå sitter jeg i president suiten og jeg må si at den er så romslig som jeg hadde forestilt meg. Og nå er jeg ganske sliten etter å sittet i ti timer i bilen. Så det går nok ikke lang tid før jeg går til sengs for å lade opp til en ny fantastisk dag i morra.

Henger med på tur☺

Hei alle☺

I dag kjørte jeg til Evenes for å leie en henger til turen til Alta. Når jeg skal på en slik langtur har jeg behov for å ha med endel tekniske hjelpemidler som tar mye plass. Jeg har riktignok en stor bil, men siden jeg skal ha med meg tre hjelpere på turen er det ikke plass i bilen til alt utstyret. Tidlig i morgen starter innlastingen av utstyr og bagasje og regner med å kjøre ca 10.30. Gleder meg skikkelig til en opplevelsesrik tur og blir å skrive en reise blogg under turen.

ferietur!!

  Hei alle dere som følger meg. Nå har jeg begynt å pakke til ferietur til Alta. Jeg kjører opp til Alta på fredag. Årets ferie blir å handle mye om fisking. Så jeg og personalet har undersøkt om hvordan fremkommeligheten  er til forskjellige fiskevann. Hvis det er noen som vet om fiskevann med god tilgjengelighet for rullestolbrukere, i nærheten av Alta, så tar jeg gjerne  imot tips. Turen blir ikke bare fisking, men også uteliv og slikt. Siden jeg ikke er så ofte på ferietur så har jeg valgt å bo standsmessig. Jeg har nemlig booket  en presidensial suite på et hotell der. Det gjør jeg også fordi at jeg har behov for stor plass til mine hjelpemidler. Jeg har erfart at det er ikke alle handicap rom som tilfredsstiller mine behov. Gleder meg.

Time hos tannlegen😑

Hei alle☺

I dag var jeg en tur hos tannlege for å renske litt opp i munnen☺ Jeg går en del dit for å holde tennene i orden. Jeg blir møtt av av de som jobber der og som regel går det går det greit. Det jeg reagerte på som sist gang jeg var der,er at enkelte prater til meg som jeg skulle ha vært et lite barn og ikke en voksen. Det er ikke første gang jeg opplever dette i møte med fagpersoner. Jeg tror at noen kanskje tenker at når en er funksjonshemmet så er det det samme som å være utviklingshemmet, eller at endel blir usikker på hvordan de skal forholde seg til meg. Jeg tenker iallefall at man skal prate med normal stemme uansett hvem man møter. I den forbindelse har jeg og personalet utviklet en teknikk som går utpå at dersom noen henvender seg til dem istedet for å snakke direkte til meg, så snur de seg bort og viser med tegn at de skal snakke direkte med meg.