På tampen av året


Hei.
Snart er 2022 historie og et nyttår kommer. I det året som er gått har jeg opplevd litt av hvert, men ikke fått gjort alt jeg hadde tenkt. Har planer om endelig en liten ferie til sommeren,men det må planlegges måneder i forveien for å få det til. Jeg har i år vært ute mye på dagsturer med far, støttekontakt og med personalet her jeg bor. Jeg kjenner at jeg er spent på neste år og hva som blir å skje med krigen i Europa og hverdagen til vanlige folk og de som har lite penger.Jeg håper at neste år blir et bedre år for alle.Et stort nyttårs ønske fra meg er at jeg kan få meg en jobb som kan gjøre at jeg kan føle at jeg bidrar i samfunnet.
ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTTÅR.

En koselig jul


Hei. Forsatt god jul.
Jeg har hatt familie på julemiddag juleaften og det var koselig i år også, og i år var ribba perfekt med masse sprø svor som jeg liker så godt.Julelysene på juletreet måtte jeg fornye i år for de jeg hadde fra før ble kokvarme slik at jeg var redd de skulle begynne å brenne.. Ellers på juleaften så jeg som vanlig på julefilmer på NRK før jeg fikk gjester til middag. I går andre juledag hadde jeg invitert min far,mormor og min mor på pinnekjøtt som jeg også er veldig glad i og jeg spiste masse, også karamellpudding til dessert.Når selskapet var over og gjestene dratt så gikk min far opp for å kjøpe billetter til 2 juledagsfest. Jeg hadde bestemt meg for at for første gang siden pandemien skulle jeg dra på den lokale puben på julefest. Jeg hadde med meg min far og en fra personalet for å hjelpe meg på festen.Det som var fint i år var at en god venn skulle spille og synge der på festen for han er flink til å synge. Etterhvert ble det god stemning og folk danset og sang.Puben ble også ganske full av festglade folk og stemmene til folk ble høyere og høyere slik at det ble vanskelig å høre musikken,men slik er det jo på fest. Jeg synes det er litt artig å se at folk er helt anderledes når de drikker.Tenk om folk hadde vært slik til vanlig uten alkohol som de er med alkohol. Det hadde vært spesielt tenkerjeg. Nå skal jeg på byttedag i morgen også gleder jeg meg til nyttårsaften for da blir jeg 30 år. Det er rart å tenke på at jeg snart har rund dag. Så i år må jeg nok gå på fyrverkeri shopping for å markere dagen.

Koselig kveld med Tjeldsund Røde Kors

Hei
I går kveld var jeg og andre beboere fra omsorgsboligene invitert til julebord på den lokale kafeen av Tjeldsund Røde Kors. Jeg hadde med min far som ledsager dit. Det var god stemning og hyggelig prat rundt bordene. Etter en stund kom maten på bordet og det ble servert tradisjonell juletallerken med ribbe og pinnekjøtt med tilbehør. Det smakte så godt og jeg koste meg skikkelig med maten. Til dessert fikk vi riskrem med bringebærsaus og jeg spiste alt slik at jeg ble stappmett.Jeg synes det var komme seg ut i et hyggelig lag og møte andre. Nå ser jeg fremover mot jul og innkjøp av flere julegaver og litt etter litt pynting av leiligheten.