En milepæl for meg.


Hei, du som følger meg. I dag fikk jeg lyst til å dra til Trondenes og kjøre stien langs sjøen. Da begynte å tenke på at jeg må ha på meg en uridom fordi jeg kan ikke gå på toalettet når jeg er ute på tur . Det er nesten som en kondom med en slange som går ned i en pose som jeg har på  foten. I dag har det vært like varmt som i går, da tenkte jeg at det er for varmt å ha på seg bukse, så ville ha på meg shorts. Det var da jeg begynte å tenke på at jeg kommenterer fra folk som jeg møter på stien, men etter en stund tenkte at hvis jeg skulle få det, så er det dem det er noen galt med, og ikke meg. Jeg føler meg heldig som er annerledes, Det må være kjedelig og være såkalte normalt..

En veldig varm dag.

hei du som følger meg. I dag har det vært en svært varm dag her jeg bor. Jeg tror at temperaturen har vært over 30 grader, det er litt for varmt synes jeg, da er det bare å holde seg i skyggen og spise is. heldigvis blir det litt kjøligere på kvelden, slik at jeg får sove på natten. Jeg håper morgendagen blir litt mindre het.
 

Sparetiltak begrenser helgeplaner.

hei du som følger meg. I ettermiddag fikk jeg høre at det bare er to personer på jobb i morgen og søndag, vanligvis bruker det å være tre på jobb i helgen. Denne endringen i bemanning gjør at jeg ikke kan dra på lengre turer i helgen, det er fordi jeg må ha to personale med, for å ivareta min og personalets sikkerhet. Jeg bor i en omsorgsbolig med fire andre leiligheter, det gjør at jeg er avhengig av at det er tre på jobb. jeg blir fortvilet når kommunens innsparinger begrenser mine muligheter til å ha et så tilnærmet lik liv som  funksjonsfriske.

Koser meg i sommerheten

Hei du som følger meg, nå er sommeren endelig kommet tilbake derfor har jeg sittet på verandaen for og kjenne på sola, som varmer veldig godt idag. På sånne dager som i dag er det viktig og huske på og få i seg mye vann, jeg får fort vondt i hodet hvis jeg glemmer og drikke nok vann særlig jeg som har spasmer, spasmene produsere mye varme i kroppen min. Derfor er det viktig at jeg får i meg mye vann og en cola is i ny og ned 😃 jeg ønsker deg en fin og varm fredag.

 

Naturopplevelser i stuen

hei. I ettermiddag har jeg sett på Monsen minutt for minutt på NRK1. Jeg synes det er et fantastisk program som gir personer med funksjonshemming mulighet til å se den fantastiske naturen vi har i Norge. det skulle vært flere tilrettelagte turstier i fjellet, slik at vi som er funksjonshemmede kan komme til fjells. I dag er Lars Monsen i Vesterålen, der er det kjempefin natur!

Mini søppelfylling som nærmeste nabo😠


Hei.

Det har i lengre tid sett slik ut ved retur konteinerne som er plassert ikke langt få min bolig. Der har folk kastet støvsuger, kanttrimmer,bildeler og masse annet skrot😑Noen ganger opplever jeg at det kommer plastposer flygende gjennom luften når det blåser, inn på min veranda😑. Er det virkelig noen som ikke forstår at disse tingene ikke skal kastes her men tas med til de som tar imot slik søppel. Er redd for at rotter og fugler skal spre sykdom på grunn av all søpla. Jeg blir flau når får besøk og det ser slik ut. Det lukter også stygt av det når det er varmt ute. Egentlig skulle jeg ønske at retur punktet kunne vært flyttet bort fra der folk bor. Særlig når det er til plage for de som bor helt nært. De må jo finnes en annen plass her på Evenskjer der konteinerne kunne vært plassert? De som kaster slik søppel utenfor konteinerne burde vært anmeldt.

Fin søndag ute i naturen

 .    

Hei du som følger meg.

I dag fikk jeg lyst til å dra ut til heimvannet,der jeg bruker å fiske.Jeg har virkelig fått smaken på fisking for tia.Jeg liker spenninga med å fiske.I dag ble det dessverre ikke noe fangst,men det var noen napp.Det er ikke det viktigste å få fisk så lenge jeg kommer meg ut i friluft.Jeg har begynt å bli avhengig,men det er ikke det verste å være avhengig av😀

Liten strek i regninga

Hei du som følger bloggen min, som jeg skrev igår dro jeg til målselv idag for og se på Norges råeste bakkeløp. Det viste seg at siste runde av løpet ble avlyst på grunn av dårlig vær, jeg kom meg sent av gårde hjemmefra det gjorde at jeg gikk glipp av starten på løpet, men jeg satset på og få med meg siste delen av løpene, det gikk ikke slik fordi det ble avlyst. Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffa men det gikk fort over, det har uansett vært en fin tur både til og fra målselv, selv om vi møtte på en skikkelig  regnskur på turen hjem.