Klar for isfiske i morgen


Hei.

I dag har personalet forsket på hvordan jeg skal komme meg trygt ut på isen.Etter mye prøving og feiling fant dem ut hvordan di skulle feste skiene på den manuelle rullestolen.Det kommer nok til å gå bra da personalet testes ut rullestolen flere ganger

.Jeg er sikker på at det er trygt.Jeg føler meg heldig som har folk rundt meg som er kreativ og løsningsorientert.Så nå gleder jeg meg til å komme meg ut i naturen.Forhåpentligvis får vi fisk.

En riktig fin påskeaften til mine lesere😀

 

Veldig koselig besøk😊

Hei alle sammen☺ I kveld fikk jeg overraskende besøk av en som jobbet med meg der jeg bodde før. KOA. Vi mimret om den tiden jeg var der og alle de fine opplevelsene jeg hadde der. Jeg må si at når jeg tenker tilbake på alle de tingene jeg har fått være med på, så blir jeg veldig takknemlig ☺ Det var denne personen som lærte meg sjakk☺Dette er noe jeg savner i hverdagen nå, da det ikke er så mange som spiller sjakk her. Å spille sjakk er en god måte å utvikle hjernen min på☺.

Håper på bedre påskevær 😀


Hei alle sammen! 😀

Som jeg blogget om i går, så har jeg planer om å dra på isfiske i helga. Jeg så på værmeldinga for helga at det er meldt snø. Da blir det kanskje litt utfordring med å komme seg opp til det vannet jeg skal på. Jeg velger å ta det som det kommer. Skal snakke med personalet som kommer på i helgen, om det lar seg gjøre. Hvis ikke det lar seg gjøre med isfiske så blir det kanskje en tur til Svolvær istedet. Det begynner å bli en stund siden jeg var der sist. Det er veldig fint å være i Lofoten. Anbefaler en tur dit til alle som ikke har vært der.  

Fortsatt god påske til dere alle. 

Påskehandel.

 Hei alle sammen. 

I formiddag kjørte jeg ut med stolen min for å gå på butikken å handle litt til påske. Det viste seg å bli litt av en utfordring fordi det var veldig mye folk på butikken. Jeg syns det er vanskelig når det er så mye folk fordi jeg blir anspent når det er så mange lyder men jeg prøver å tenke positivt.Har aldri  vært så mye folk når jeg har vært og handlet før så det ga meg en god mestringsfølelse.Har en plan om å ta en tur på isen å fiske i påskehelga, håper det lar seg gjøre. Vil avslutte med å ønske alle en fortsatt god påske. 🐥

Mitt forhold til Olsenbanden 😁

Hei og fortsatt god påske☺ I dag har det vært skiftende vær og snøbyger så jeg valgte å holde meg innendørs. Jeg har kost meg med å se på en Olsenbanden film på tv. Mitt forhold til Egon, Benny og Kjell startet tidlig i barndommen da jeg fikk hele serien på vhs i bursdagsgave av mine foreldre. Jeg har hatt mange latterkuler av å se på de filmene😂 Min favoritt heter Olsenbanden for full musikk ☺ Jeg er veldig glad i den humoren de har i filmene. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett disse filmene, men jeg blir aldri lei og de får meg i godt humør. De filmene har hjulpet meg i de perioder da jeg har hatt mye smerte i kroppen, for når jeg har sett de filmene med mye humor har jeg glemt av at jeg har hatt ondt. Har planer om å se de igjen på tv i påsken, særlig hvis været ikke blir bedre.

Palmesøndag med bålkos☺


Hei. God palmesøndag alle mine lesere☺. På denne dagen feirer vi at Jesus red inn i Jerusalem. I følge fortellingen la folk palmeblader på bakken foran han. Derav navnet palmesøndag. Jeg bestemte meg for starte høytiden med bålkos i den flotte gapahuken/grillhytten ved stien langs elva. Jeg føler meg heldig som har den muligheten nærområdet☺Jeg har bestandig likt å være ute i naturen, spesielt når det er mulighet for å fyre opp bål. Det gir meg en egen ro å høre det knitrende i bålet å se flammene danse.

Påske og godt humør☺


Hei alle mine flotte lesere☺I dag da jeg sto opp og så ut på været, da fikk jeg lyst å ta en tur til Bjerkvik i solskinnet🌞.Det gjorde jeg.Nå som det nærmere seg påske var det mange påskeferie klare familier på vei til hytta. Det fikk meg til å tenke tilbake til da jeg satt i pulken som mine foreldre dro når familien gikk på ski i påsken før. Når jeg tenker tenker tilbake på det, så blir jeg i godt humør. Jeg føler meg heldig som har mennesker som jobber med meg som  gjør det de kan for at jeg skal få oppleve så mye som mulig innenfor rammene her jeg bor. Ellers vil jeg ønske alle en god påske☺Kos dere masse☺

En spennende avslutning på en rolig dag.

Hei alle dere som følger meg. I dag har jeg bare vært inne og slappet av etter en hektisk uke. Det er ekstra viktig for meg å få noen rolige dager innimellom fordi jeg bruker mye energi på å snakke med mennesker som ikke kjenner meg så godt. Jeg tror at jeg må bli flinkere til å lytte til kroppens signaler, og slappe av. Jeg slapper best av når jeg er alene og TVen er slått av.  Nå har jeg TVen på for det er jo landskamp. Og jeg tror ikke mine egne øyne, jeg ser på fotball kamp, Norge mot Australia, og i skrivende stund så leder Norge 3-1! Håper det holder helt ut. Jeg vil avslutte med å ønske alle mine følgere en riktig god kveld.

Mitt nye hjelpemiddel i hverdagen.

Hei dere som følger meg. I dag fikk jeg et hjelpemiddel som skal hjelpe meg å huske gjøremål i hverdagen. Der planlegger jeg hele uka og legger inn avtaler lengre fram i tid. Den tror jeg kommer til å bli til stor hjelp for meg. Fordi jeg har litt utfordringer med å huske avtaler på grunn av min skade som jeg fikk under fødselen. Det er mye å sette seg inn i, men med god tålmodighet skal det nok gå bra. Ønsker alle dere en god kveld videre.

Godt å bli tatt på alvor

Hei alle sammen☺

I formiddag hadde jeg et møte med avdelingsleder og driftsleder her jeg bor om uforutsigbar leggetid i helgene som jeg har blogget om tidligere. Jeg synes det var et flott møte der de tok meg på alvor og driftsleder lovet å gjøre alt hun kunne for å forbedre situasjonen i helgene. Jeg er takknemlige for at både avdelingsleder og driftsleder tok seg tid til å snakke med meg☺. 

Håper at politikere kan bevilge nok penger slik at driftsledere får mulighet til å bedre tilbudet i kommunene.