Helgen min

Hei
Jeg har igjen hatt en spesiell helg som jeg ikke hadde ønsket meg. Helgen startet med at jeg dro til Harstad på fredag for å gjøre en siste tilpasning av det medisinske korsettet som holder meg oppe.Det er jo litt styr for jeg må ut av stolen og opp på benken der, så vi hadde med seil og person løfter. De er flinke i Harstad på dette.Jeg kan jo ikke dra til Oslo som jeg har gjort før på grunn av at jeg ikke kan sitte på flyet.Derfor undersøkte legen min om det var mulig å få det til i Harstad,noe det var. Når det var gjort så dro jeg tilbake hjem. Etter jeg hadde kommet hjem fikk jeg beskjed om at begge kvelder som jeg bruker å få hjemmesykepleien til å hjelpe nattevakten med å få meg i seng var avlyst.De kveldene gleder jeg meg til i helgene for da kan jeg som alle andre velge å sitte lengre oppe.Det som da skjer og gjør meg kjempefustrert er at jeg MÅ være i seng kl 23.Det verste er at de må ha vist dette uten å leie inn vikar.Tidligere har de noen ganger brukt vikarer som har kunnet steppe inn,men det har ikke kommunen penger til har jeg hørt. Når det blir slik betyr det at jeg må på badet klokken 22.30. Å da skulle tilbringe opp mot 12 timer i senga, ødelegger dagen etterpå på grunn av smerter i kroppen av å ligge så lenge i sengen.Jeg ligger jo helt passivt i de timene i sengen. Slik det er nå tør jeg ikke lengre å se frem til helgen da det er så usikkert.Jeg tenker at i kommende helg burde kommunestyre medlemmene prøve å gå på badet 22.30. Føle stresset ved å ha knapp tid til stell og legge seg klokken 23. For deretter å ligge i sengen uten å stå opp i løpet av natten. Så for de se og føle litt hvordan helgen min kan være.

Ukens høydepunkt

Hei
Jeg har lenge hatt som mål å komme meg mere ut blant folk også å engasjere meg politisk.Jeg sendte en melding til Senterpartiet i Tjeldsund for å høre om jeg kunne komme på et medlemsmøte.Jeg var velkommen dit fikk jeg beskjed om.Så sist mandag dro jeg på et møte for å se om Senterpartiet var noe og engasjere seg i.For å si det rett ut, jeg ble skuffet. Ikke fikk jeg presentert meg for de som var der.Jeg trodde at møte skulle handle om de politiske sakene som skole og helse og omsorg i stedet for jord,utmark og bondesaker. Jeg dro fra møtet før det var slutt med en bismak i munnen.Jeg må nok i tenkeboksen før jeg bestemmer meg for hvilket parti jeg vil melde meg inn i.Det jeg var mest stolt av var at jeg var ute blant folk igjen.
På onsdag var det påfylling av Baklofen ved UNN Harstad,det har blitt en rutine.Jeg spurte hvor lenge batteriet i pumpen varer før jeg må skifte den, fikk til svar at den holder til 2023 før den må skiftes.Det var bra at det enda er en stund til jeg må legges inn i Tromsø for å bytte den.
Ellers i uka har jeg fulgt med på regjerings skiftet og jeg er spent på hvordan den nye regjeringens kurs blir og om det blir vanlige folks tur.Jonas Gahr Støre har jo sakt at alle skal med og jobb til alle er jobb nummer1

En slapp uke.

Hei
I begynnelsen av uka kjente jeg at noe var på gang i kroppen.Det startet med ondt på venstre side av halsen og jeg følte meg litt slapp.Nå vet jeg at det er virus i området og at noen som jobber her har vært syke. Da er det jo ikke så rart at jeg kan bli smittet. Denne gangen utviklet det seg ikke slik det var sist jeg var syk, da jeg var ganske syk med bihulebetennelse.Men det var iallefall nok til at Tromsøturen denne uken måtte utsettes til november. Nå i dag føler jeg meg mye bedre og nå ser jeg frem til å få influensavaksine slik at jeg er bedre rustet i høst og vinter dersom jeg skulle bli syk på nytt.Til slutt vil jeg ønske alle en god helg.

Utforsking i helga


Hei
I går hadde jeg planlagt en tur til Narvik for utforske litt mer av Narvik. Jeg og en fra personalet dro av gårde til Narvik i et stille og fint vær. Selv om det var overskyet så var det varmt.vi kjørte gjennom Narvik og over brua mot Ankernes og vi svingte av rett etter brua og kom til et skogsområde. Der parkerte vi og jeg rullet ut med stolen min og jeg kjørte videre til en fin plass der jeg hadde utsikt.Det var fint å sitte der å høre på lyd av sjøen og utsikten mot Narvik. Jeg synes at det er fint å besøke Narvik, men jeg trives best med å bo mot Harstad.
I går kveld kom min far og så på Stjernekamp sammen med meg.Jeg synes de er flinke artister.Jeg er imponert over at de er så sporty tar utfordringene med å bytte sjangre hver uke. Før min far dro, avtalte vi at han skulle komme å lage søndagsmiddag til meg. Så idag kom min far og laget en god fiskemiddag som vi spiste sammen. Sei,løk,rømme og poteter smakte så godt og jeg spiste mye.Jeg er jo spesielt glad i fisk også for den er enklere å spise. Det jeg er mest redd for når jeg spiser fisk er bein,men min far gikk nøye gjennom fisken for å luke ut fiskebein så jeg følte meg trygg.Jeg ønsker alle en fin kommende uke.