Solskinnstur til Bjerkvik


Hei.
I går dro jeg og min far ut i det fine været. Her i leiligheten min var det kokvarmt så jeg ønsket å komme meg til en strand.Det har vært så varmt at det har gått utover nattesøvnen.Vi kjørte først til Evenestangen ,men der var det fult av badegjester så vi kjørte videre til Bjerkvik.Der kom jeg meg ut og og kjørte på den flotte tilrettelagte gangveien der. Det var så godt å kjenne litt vind og få sol på kroppen. Den plassen der i Bjerkvik er den fineste plassen for oss rullestolbrukere i nærheten av havet.Nå er det meldt flott varmt vær til helgen,da håper jeg å komme meg ut igjen.

En helg med ned og opptur.

Hei
I går lørdag våknet jeg til den triste nyheten fra Oslo der det hadde vært skyting og menneske som var drept og skadet.Jeg fulgte med på nyhetene utover dagen. Jeg synes det er så trist at noen skal bli drep bare fordi de elsker en person av samme kjønn. Jeg husker paraden der jeg selv deltok i 2019 og Oslos gater var fylt med kjærlighet.Bare den følelsen av å kunne være seg selv var veldig fint.Etter det som skjedde nå følte jeg frykt, men jeg hengte ut Prideflagg for å støtte de i Oslo som hadde opplevd noe forferdelig.Jeg tenker at det for mange kan bli vanskeligere en før med å stå frem med sin legning. Det er dessverre mye hat der ute,også blant deler av den norske befolkningen.Det skrives mye stygt i sosiale medier også.
Etter en lørdag full av følelser kom søndagen med mye varme.Solen skinner og jeg har vært ute i dag og kost meg.Det gror og spirer i kassene mine nå.Til slutt måtte jeg søke skjul fra sola og fant frem en vifte slik at jeg kunne kjøle meg litt ned. Ønsker alle en solrik uke.

Rikt land med stadig flere fattige innbyggere

Hei
Jeg har den siste tiden fulgt med i media å merket prisstigning på alt,både drivstoff og mat.Nå varsles det i tillegg et rente hopp igjen. Norges stat blir stadig rikere. Da vi i fjor høst fikk en ny regjering sa den at nå er det vanlige folks tur og ikke bare de rike som skulle nyte godt av velstanden i Norge. Jeg vi påstå at det stikk motsatte har skjedd. De rike er fortsatt rike men vanlige folk blir stadig fattigere.Nå har det også blitt slik at selv fattighuset i Oslo og andre som deler ut mat til fattige ser en økning av flyktninger i matkøene fordi Norge også svikter de som har rømt fra krig, dette hørte jeg i dag på Dagsnytt atten. Håper at ikke utviklingen fortsetter fremover slik at vi vanlige folk stadig blir fattigere under denne regjeringen.

Når det gjelder bil og de høye drivstoff prisene ser jeg at min frihet nå er begrenset for jeg må tenke før jeg bruker bilen min.Dette gjelder nok andre også som er i min situasjon og som er avhengig av bil. For oss rullestolbrukere er det ikke bare å skifte til elbil da vi ofte må ha en bil av en vis størrelse. Det er ikke alle som kan benytte seg av kollektivtransport heller da den nesten ikke eksisterer i distriktene der busstilbudet har blitt kuttet til det minimale.

Det jeg og ser i media er et gryende opprør mot Støre og den sittende regjeringen. Jeg håper at flere bruker ytringsfriheten og demonstrerer på fredelig vis. De folkevalgte må til slutt høre på sin arbeidsgiver,nemelig folket.

Hit men ikke lengre

Hei.
I går kveld var jeg og min far en tur på Evenestangen for å nyte godværet.Det var så fint og stille der ute i går og endel fiskere som prøvde lykken fra land. Som regel står det bobiler der ute, men i går fikk jeg plass der.Men muligheten for å komme nærmere steinkirken som er en fin skulptur finnes ikke.Det ligger store steiner i veien og grusen i bakken gjør det umulig for rullestolbrukere å komme ned der. Har forstått at det er privat grunn der men jeg tenker at Evenes kommune kunne være med å gjøre denne perlen tilgjengelig for alle. Slik det er må havet og skulpturen ses på avstand i stedet for at alle kan oppleve naturen der.