En god følelse.


Hei, jeg sitter her og tenker på hvor heldig jeg er som kan uttrykke meg både igjennom og prate også med med hjelp av pcn. Jeg føler meg som en del av det store sosiale medieuniverset, og det er en god følelse. Ellers våget jeg meg ut på glatta for å handle inn til helgen i formiddag,  og det gikk heldigvis bra. Til slutt ønsker jeg deg en fin kveld.

Øvelse gjør mester


Hei

I helgen som kommer skal jeg på konsert i kulturhuset igjen med Helene Bøksle.Som jeg har skrevet tidligere har jeg en utfordring med å være i settinger der det er mange mennesker samlet og særlig når jeg burde være stille.Da er det ekstra vanskelig for meg.Her om dagen så jeg på programmet Helene sjekker inn på NRK1,der hun var på angstbehandling på Modum. Da fikk jeg en ahaopplevelse da hun møtte en pasient som hadde lidelsen sosial angst.Den beste behandlingsformen dem hadde for sosial angst var eksponeringsterapi.Det vil si at pasienten måtte oppsøke situasjoner som den syntes var ubehagelig.Jeg har god tro på at jo mere jeg er ute blant folk jo mindre ubehag blir jeg til å føle.Jeg ser fram til konserten på søndag😀

God kveld.

Hei, i kveld har jeg sett på Norge nå på nrk1, og i kveld sendte de fra Narvik. Jeg synes det er et flott program som reiser rundt i Norge for å fortelle om hvordan folks hverdag er rundt i landet. Kveldens program handlet om jernbaneutdygging til Kirkenes. Jeg håper at det kan bli en realitet i fremtiden. Jeg ønsker deg en fin kveld.

Inne i møkkaværet.

Hei, i dag har jeg vært inne og jobbet med PCen min. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur ut i dag. Men da jeg kikket ut vinduet mitt fikk jeg se at det er veldig glatt føre på veien, så jeg fant ut at det var best å holde seg inne. Jeg synes det er godt å ha PCen når jeg ikke kan komme meg ut på grunn av for eksempel værforhold. 

En ekstra koselig middag


Hei, i dag fikk jeg lyst til å gjøre middagen litt mer koselig enn vanlig. Jeg fikk personalet til å tenne lysene på spisebordet. Det er jo så lite som skal til for å skape en god stemning rundt bordet. Jeg tror at det kan være med på å øke apetitten min også. En annen ting jeg har begynt med, det er og skru av TVn under måltidene. Jeg har lagt merke til at jeg er mer fokusert på maten da.

Den beste tiden på året?

Hei. 
I løpet av helgen har det kommet ganske mye snø her på Evenskjer, og det liker jeg. Nå som vi går inn i den mørkeste tiden på året, da er det godt å ha noe hvitt på bakken  som lyser opp utenfor leiligheten. Snart begynner den koselige tiden på året, nemlig adventstiden. Det som jeg liker med den tiden er og høre på julemusikk og bake julekaker. 

Godt å komme i julestemning med Adam Douglas og Swinging Cristmas☺

Hei ☺

I kveld har jeg hatt en opplevelse litt utenom det vanlige, jeg har vært på en veldig flott konsert med Adam Douglas og hærens musikkkorps☺ Jeg har tidligere fulgt med på Stjernekamp på nrk og jeg liker han som artist. Derfor var det stort for meg å oppleve han live på scenen der han sang og ble akkompagnert av hærens musikkkorps.Jeg er imponert over nivået på det de leverte sammen. Det tror jeg også publikum også synes, da det var trampeklapp flere ganger. Jeg synes det er bra at Harstad kulturhus klarer å få gode artister til byen. Jeg var også heldig å bli fotografert sammen med Adam Douglas ☺

Stolt av deg, søster!

Hei, i dag fikk jeg en veldig hyggelig beskjed om søsteren min, pappa sendt melding om at hun har fått jobben som hun har søkt i eqinor i Harstad. Jeg er urolig glad på hennes vegne, fordi jeg vet hvor mye hun har jobbet med skolearbeid. Jeg er også glad for at søsteren min blir boende i Harstad. Det betyr at jeg kan få henne på besøk oftere.Jeg er en veldig stolt storebror!

Slike opplevelser leverer jeg lenge på.

hei, i dag oppdaget jeg at jeg var tom for brillerens, så da bestemte jeg  meg for å dra til optiker for å kjøpe brillerens. Det ble en flott opplevelse fordi personalet i butikken pratet direkte til meg. Jeg vet at jeg skriver mye om dette, men det er så viktig for meg at folk forstår at selv om jeg sitter i rullestol, så er jeg klar i hodet. 

Godt med morgenbad

Hei 
I morges tok jeg meg et bad i badekaret mitt, jeg synes det er godt å føle det varme vannet ommringe kroppen. Etter badet så spiste jeg frokost, det ble ostesmørbrød i dag. Nå sitter jeg å ser på nyhetene, I dag er det mye om enigheten rundt statsbudsjettet for 2019. Jeg er mest fornøyd med at kommunene beholder støtten for å gi ressurskrevende burkere tilbud om tilrettelegging av arbeidsplass osv. Jeg håper bare at disse pengene brukes slik det er ment at de skal bli brukt.