Øvelse gjør mester

I ettermiddag har jeg trent på den nye pc’en min. Det var tungt å få musa til treffe der jeg ville. Derfor klarte jeg bare å holde på 10 minutt. Det er ekstra vanskelig når jeg tar styrepinnen til venstre så går musa til høyre, og ned når jeg tar den opp og motsatt. Det må noen få ordnet i morra. Men jeg gir ikke opp, det handler om å ha tålmodighet og det har jeg nok av har jeg fått hørt av mange. 

Kjempegod middag

I dag fikk jeg spørsmål hos personalet om jeg hadde lyst til å prøve noe nytt til middag. Dem spurte om jeg ville fylt paprika, jeg viste ikke hva det var, derfor måtte jeg spørre hva hun hadde oppi. Det var ris som var kokt i 5 minutt,  rå kjøttdeig med ei spiseskje taco saus og en god dæsj med ketchup, og en spiseskje karri. Deretter blandet hun kjøttdeig og ris, og etterpå hadde hun taco sausen oppå og til slutt revet ost. Til slutt i ovnen i 40 minutter på 150 grader. Jeg syns det var veldig godt. Det kan anbefales hvis man er matlei.  

Nytt blogg verktøy på plass☺


Hei☺ da er mitt nye datasystem kommet på plass. Det fungerer som det skal, men jeg blir fort sliten når jeg blir ivrig og vil prestere. Jeg blir så ivrig at firmaet inko må komme en gang i uka for å stramme skruene på stolen min, slik den ikke faller sammen😂. Dette systemet har mange funksjoner, blant annet telefon der jeg kan sende sms. Jeg blir å bruke en del tid på å gjøre meg kjent med maskinen slik at jeg blir trygg i bruken av den. Jeg synes at det er flott at det finnes dataløsninger for oss som er funksjonshemmede og jeg håper at bruken av dette verktøyet kan lede til en fremtidig jobb☺

I morgen er endelig dagen her.

Hei, I morgen får jeg besøk av hjelpemiddelsentralen. De kommer med den nye PCen min. Dette har jeg sett fram til i månedsvis. Jeg tror det blir en overgangsperiode når jeg skal begynne å skrive selv, men vi lager en plan for dette. Så regner jeg med at det går seg til etterhvert.. jeg ser fram til å kunne skrive rett fra levra, uten å måtte gå gjennom personalet. Jeg vil samtidig takke personalet for at de hjelper meg å kunne være en del av ordskiftet. Jeg bruker mye energi på å skrive selv, så jeg kommer nok til å bli ennå tynnere enn jeg allerede er. Får prøve å motvirke dette med å spise ennå mer. 

God lørdags middag


Hei☺ i ettermiddag kjørte jeg og mine hjelpere en tur til Harstad for å gjøre noen ærender. Da vi var ferdige med handel, så fikk jeg så lyst på pizza.Mine hjelpere foreslo å dra til Dolly Dimples, da sa jeg at jeg er lei av Dolly pizza og spurte om de hadde noen andre forslag . Da foreslo de å dra til Bella Napoli å kjøpe pizza der. Det var lurt fordi den smakte veldig godt. Det var godt med rødløk, det anbefaler jeg☺ Ellers hadde jeg som mål og komme meg ut i friluft i dag, men 18 kuldegrader gjorde at jeg holdt meg inne. På grunn av at jeg sitter stille så fryser jeg fort, eller så må jeg ha så masse klær på at hele seansen med påkledning blir en påkjenning. Jeg ønsker alle en fin lørdagskveld ☺

En avslappende dag.

Hei alle mine lesere. I dag sov jeg lenge. Jeg var sliten etter en tretten timers tur til Tromsø. Det var godt å sove ut fordi kroppen min trenger ekstra søvn. Dette er på grunn av fødselsskaden min. Derfor har jeg bare vært inne i dag. Men i morgen tenker jeg å komme meg ut, kanskje få et glimt av sola. Det blir godt for både kropp og sinn.

En delvis vellykket Tromsøtur


Dagen startet tidlig.Jeg sto opp 07.00 og jeg satt klar i bilen kl åtte.Turen gikk bra med et fast stopp på Bardufoss der det ble kaffe og boller som vanlig.Så satte vi snuten mot Tromsø.Da vi kom til Tromsø måtte vi haste inn for å rekke timen på sykehuset.Der gjorde nevrologen en rekke undersøkelser av hånden min.Dem fant ut at jeg kan få Botox i hånden noe som er positivt,men da jeg sa at jeg måtte ha narkose under injeksjonen da sa legene at de ville gjøre det uten narkose.Da ble jeg betenkt fordi jeg vet at jeg må ligge helt stille.Jeg ble enig med legen om at jeg skulle tenke på det en stund .På tur hjem stoppet vi på Vollan å spiste kjøttkaker.

Tromsø tur i morgen.

I morgen skal jeg til universitetssykehuset i Tromsø. Der skal jeg bli utredet for spasmer i armene. Det kan sammenlignes med å ha krampe i armen hele tiden. Der skal de undersøke muligheten for å gi meg Botox, et middel som reduserer signalene fra hjernen til armene. Det vil gi meg reduserte spasmer. Jeg ser fram til å komme til denne undersøkelsen, siden jeg har ventet en god stund på dette. Det hadde vært om de kunne funnet en løsning slik at jeg slipper å ha vondt i hånda. Jeg burde legge meg tidlig i dag, siden jeg skal tidlig opp, timen i Tromsø er halv ett. Jeg får heller sove i bilen hvis jeg blir trett. Jeg tror det vil gå bra.

Godt med vakumbehandling

Hei alle! I dag fikk jeg besøk av Berit Anne som jeg har skrevet om tidligere. I dag ville jeg få behandling mot migrene som jeg har problemer med. Da måtte hun behandle panna mi, og derfor ser jeg ut som han i Hjemme Alene etter han fikk murstein i panna 😀 Derfor har jeg holdt meg inne i dag, men nå kan jo hele verden se det 😂

Endelig er sola på tur tilbake ☺


I dag tok jeg kjøretur til Harstad for å se om det var noe militær aktivitet i byen.Jeg kjørte først til Åsegarden.Der var det veldig rolig.Så bestemte jeg meg for å kjøre ned på Stangnesbasen for å se etter sola.Jeg synes det er veldig fint å se på solnedgangen.Jeg ser fram til sola begynner å varme igjen.Da kan jeg sitte ute på verandaen i vintersola å nyte en kopp kaffe å høre snøen renne ned gjennom takrennene.Da får jeg vårfølelse.