Vakkert landskap.

hei, før vi satte snuten hjemover i dag kjørte vi en tur ut til Henningsvær. Jeg fikk ro i sjelen av å være der. Vi er heldige i Norge som har så mye flott natur, men vi må ta vare på den. Vi må huske at det kommer flere generasjoner etter oss som også skal ha mulighet til å nyte godt av den.

Herlig frokost☺

Hei☺

Etter litt problemer med å finne rett rom på hotellet i går, så ordnet det seg☺Jeg kjørte meg en tur med rullestolen rundt i Svolvær i går kveld,det var godt å kjenne lukten av sjø og se på båtene. Jeg fikk øye på en vegg som var så fint lyssatt at jeg tok bilde av den. 

Siden det er vanskelig å komme ut av rommet og ned til frokosten på hotellet, fikk jeg tilbud om å få frokosten levert på rommet. Det var virkelig en positiv overraskelse at det var så mye å velge mellom☺.Det er lenge siden jeg har spist så mye til frokost, ble stappmett ☺.Servisen skal jeg ikke klage på☺

Hotell rom til funksjonshemmede???

Hei☺

Som jeg skrev i går, skulle jeg og min far på tur til Svolvær. Hadde på forhånd booket rom beregnet til funksjonshemmede på Thon hotell Svolvær. Da vi skulle sjekke inn,bemerket personen som sto i resepsjonen da denne så at jeg hadde med egen person løfter at rommet som var bestilt kanskje ble litt for lite. Vi sa da at det hadde blitt bestilt rom som funksjonshemmede kan benytte og at vi ønsket å se rommet. Da jeg fikk se rommet ,så jeg med en gang at rommet var for lite, det var ikke mulig å snu med rullestolen engang. Resepsjonisten sa da at de hadde ett annet rom som vi kunne se på,men at det lå i en annen bygning og at jeg måtte kjøre ut på gata for å komme dit. Joda vi ble med for å se på dette rommet,men selv om rommet var stort nok var det ikke mulig for meg å få tilgang til sengen. Jeg kjente jeg begynte å bli litt stresset. Da ringte respsjonisten ned til resepsjonen for å høre om andre rom var ledige. Denne fikk til svar at det var ledig en suite,men at det var to trappetrinn opp dit. Da kom jeg på at jeg har skinner i bilen,beregnet på rullestol. Min far dro og hentet disse mens jeg ventet i gangen. Kom meg omsider inn på rommet,heldigvis var alt greit der selv om terskelen inn til badet var høy. Jeg er så glad for at jeg hadde med meg skinnene,ellers måtte jeg ha kjørt hjem igjen😑. Jeg vil takke den stakkars resepsjonisten som gjorde hva denne kunne for at jeg skulle få et rom ved hotellet,men vil samtidig ikke anbefale Thon hotell Svolvær til andre funksjonshemmede som er avhengig av rullestol og som må ha med seg tilleggsutstyr. Rommene til funksjonshemmede er for små.

Blir godt å komme seg bort.

Hei, i morgen drar jeg og min far til Svolvær, der skal vi overnatte til onsdag. Jeg gleder meg til å spise middag ute. Jeg tror at alle har godt av litt miljøforandring innimellom. Jeg håper at hotellrommet er større enn sist gang vi var der, fordi da var rommet for trangt. Jeg har opplevd at selv om jeg har bestilt handikap rom så har rommene vært for små. Jeg satser på at det går bra denne gangen også. Jeg gleder meg
 

Fin søndag.

I dag sto jeg opp klokken elleve. Spiste brødskive med bringebærsyltetøy og banan, det synes jeg er godt. Ellers har jeg vært en tur i Bjerkvik for å drikke kaffe. Det er godt å ha bill slik at jeg kan komme meg bort fra Evenskjer av og til. Nå ser jeg på fotballkamp mellom Tromsø og ODD, Tromsø burde vinne for å unngå å havne i fare for å rykke ned fra eliteserien.
 

Koselig og dra på besøk

Hei, i kveld har jeg vært hos mamma, hun serverte hjemmelaget pizza. Jeg synes den smakte veldig godt. Jeg er heldig som får servert så god ma, og at jeg får være sammen med familien. Ellers har jeg vært en tur i bogen i dag, Vi måtte kjøre forsiktig i dag fordi det var glatt.

God og enkel middag.

hei, i dag valgte jeg fiskeboller i karrisaus til middag. Jeg syntes at det smakte godt. Det er også veldig enkelt å spise. Spør du meg er måltidene dagens høydepunkt, da er det viktig at maten smaker godt og inneholder nok næring. Jeg føler meg heldig som får servert god og næringsrik mat.

Klar for influensasesongen.

hei, i dag var jeg på ets medisinske senter for å få influensavaksine. For meg er det viktig å ta den fordi jeg kan bli veldig syk hvis jeg skulle få influensa. Jeg syntes sykepleieren som satt sprøyten var flink, jeg merket nesten ingen ting. Det kan være fordi jeg går på blodfortynnende og at jeg er blitt vant til å bli stukket.

Godt å ha noen å snakke med.

hei, i dag har jeg hatt besøk av en som jobber i psykiatrien i kommunen. Jeg har avtale med han en gang i uken. Jeg synes det er bra å ha noen å snakke med noen som jeg ikke trenger å veie mine ord til. Jeg tror at det er mange som synes at det er vanskelig snakke om at de går til psykolog. Jeg skulle ønske at det var like lett å snakke om og gå psykolog som og gå til tannlegen.

Interessant å se hva som skjer på Stortinget

Hei, for en stund siden oppdaget at det er mulig og klikke seg inn på Stortinget.no der ligger videoer fra alle stortingsmøtene og alle åpne høringer, I dag har jeg sett på høring i justiskomiteen. Høringen handlet mest om forholdene i fengselene som blir påvirket av det varslede kuttet i fengselsbudsjettet i neste års statsbudsjett. Jeg mener at politikerne burde bevilge mer penger slik at de som jobber i fengsel får mulighet til å skape en meningsfylt hverdag for de innsatte. Vi må huske at nesten alle som kommer i fengsel skal ut en dag