Sjakkfeber


Hei.
Jeg tidligere skrevet om min interesse for sjakk og at jeg liker å spille sjakk.Jeg spiller hovedsakelig på nett der jeg spiller mot andre over hele verden. Siden det er vanskelig å få noen til å spille fysisk mot meg så er nettet en fin mulighet.Skulle gjerne hatt noen som jeg kunne ha møtt til kamper hos meg. Har spillt mot min søster og far tidligere og det er artig.Nå jobber jeg meg oppover på rangering på nett hver dag og jeg synes det er artig å vinne over noen som er høyere rangert enn meg. Det er mange tusen som spiller på nettstedet jeg spiller og jeg har skikkelig sjakkfeber av og til. For meg er det veldig god hjernetrim,men av og til blir jeg sliten av å analysere spillet for å forutse trekkene til motstanderen. Sjakk er en fin måte å holde hjernen aktiv på og jeg tenker at alle kan lære å spille sjakk. Ønsker alle en riktig god helg.

Fint på Trondenes


Hei.
I går hadde jeg og pappa avtalt at vi skulle kjøre en tur til Trondenes i det milde fine været. Da vi kom dit parkerte vi ved Trondenes historiske senter og jeg trillet en tur ned til stien ved havet og fortsatte på den et stykke.Der er det fint å se utover havet.På kaia sto det noen å fisket. Til neste år skal jeg å pappa prøve fiskelykken der. Etter en stund ble jeg kaffetørst så vi dro inn på kafeteriaen på senteret og kjøpte kaffe. Der var det gjester og noen turister som var der for å besøke museet. Fra senteret er det panoramautsikt så det var fint å være der. Etter å ha vært der en stund, kjørte vi en tur til Evenestangen for å nyte utsikten. Der var det en del vind fra øst så jeg ble i bilen der det var varmt.
På kvelden så jeg og min far i lag på Maskorama.Jeg synes at det var artig at Birgit Skarstein var med og det var synd at hun røk ut med en gang.
I dag har har jeg vært ute i nærområdet med terrengrullestolen, men det var litt kjølig. Nå er det meldt kaldere til uken, men jeg har ikke lyst på snø enda. Ønsker dere en fin kommende uke.

Fine opplevelser denne uken


Hei
Etter å ha vært plaget med sykdom en stund var det godt å komme seg ut å oppleve noe fint. Tirsdagen denne uken ble det arrangert Verdensdagen for psykisk helse på skolen i nærheten av der jeg bor. Fikk med meg et flott foredrag av Marius Løken som hadde vært utsatt for knivstikkingen og hans lange vei tilbake etter en forferdelig opplevelse. Etter foredraget sang Anne Nymo Trulsen mange fine sanger og det var så fint å høre på og det var god stemning i salen.
I går var det sang og musikk i Skånland kirke. Der ble det fremført sanger på ukrainsk og engelsk av en dame som har flyktet fra krigen i Ukraina og bor på Evenskjer. Selv om jeg ikke forsto ukrainsk så var det fint å høre på og stemningsfullt. Det var også veldig fint å se at mange var fremme og tenkte lys. Det var en del som hadde funnet veien dit av både nordmenn og flyktninger. For meg så gjorde det godt å være ute blant folk igjen.