Nå nærmer julen seg🎅

Hei☺

I ettermiddag tok jeg frem min nyinnkjøpte juledekorasjon. Jeg trapper gradvis opp julepynt ingen nå frem mot jul, men juletreet venter jeg med til lille julaften, da tradisjon tro pynter det da. Ellers i dag har jeg vært en tur hos min faste fotpleier i Harstad. Det er så godt og avslappende å få stelt føttene. Jeg vært hos henne i flere år og hun er flink. I dag var ikke personalet med inn, men ventet ute på venterommet. Det synes jeg var helt greit da jeg og fotpleier hadde en hyggelig samtale☺

Fint i bogen i dag☺

Hei☺

I ettermiddag hadde jeg lyst til å kjøre en tur,turen gikk til Bogen i Ofoten. Der kjøpte jeg kaffe og boller,det smakte godt. Det var så fint lys på himmelen i skumringstimen ☺ Sola er jo borte nå frem til i midten av Januar. Da må man nyte det lille lyset som er. Det er spesielt fin når det er månelyst og kaldt☺Nå som det nærmer seg jul, hadde det ikke gjort noe om det hadde kommet litt mer snø. Det blir lysere ute da..

Julegave handel i Narvik☺

Hei☺

I dag kjørte jeg en tur til Narvik for å starte på julegave handel. Det var fint å kjøre i dag, særlig nå som veien har blitt kortere med brua over til Narvik. Jeg hadde med to fra personalet siden de var 4 på jobb i dag☺. Jeg fikk handlet noen gaver på Sten&Strøm. Der stakk jeg innom en kafe også. Ellers var det masse folk på julehandel i Narvik i dag. Jeg håper å bli ferdig med julegavene før neste helg for jeg vil unngå julerushet tett opptil jul.

Uvanlige sterke og rørende taler😑

Hei.

I dag har jeg fulgt med på utdelingen av Nobels fredspris på tv. Det veldig sterkt å høre talene til årets vinnere av fredsprisen. Både Nadia Murad og Denis Mukwege snakket begge under sine taler om voldtekt, mord og annen vold som de selv hadde opplevd både på kropp og hadde sett. Det er som Denis Mukwege sa, at nå må verdenssamfunnet våkne og ikke bare ta i fra de naturressursene, men att vi alle kan være med på å bidra til å få slutt på volden i Kongo. Det nytter ikke bare å snakke om vanskene med all volden, massakrene og voldtektene, men at hele verden er med på å stoppe dette. For meg personlig så gjør det ondt å høre de grusomhetene,men jeg tror det er nødvendig at vi tar dette innover oss. Seksuell vold er et forferdelig maktmiddel og de som blir utsatt for det blir skadelidende resten av livet. Jeg synes det er bra at årets prismottakere har satt stort fokus på dette. Jeg håper at denne utdelingen kan være med på å føre til at folkevalgte i alle land setter dette med seksuell vold på dagsorden.

Hålogalandsbrua

Hei, nå har jeg kjørt over broen for første gang, og jeg må si at jeg ble imponert over hvordan broen er lyssatt i mørket. Jeg ble også overrasket over hvor lang broen er. Jeg tror det vil ha mye å si for næringslivet i regionen at det er kortere kjøretid mellom Narvik og Harstad. 

Skal prøve nybroen.

Hei, i dag er det åpning av Hålogalandsbroen i Narvik. Jeg hadde først tenkt å være med på den, men jeg leste på nett at det er lite parkeringsplasser ved broen, så derfor har jeg bestemt meg for å vente til åpningen er ferdig med å kjøre til Narvik for å kjøre over nybroen. Det blir bra med 20 minutter kortere kjøretid til Narvik. 

Bra å kunne snakke om alt☺

Hei ☺

Jeg har i det siste tenkt på hvor heldig jeg er som har mennesker rundt meg her jeg bor som jeg kan prate med om alt. Både gleder og sorger. Jeg har måtte jobbe mye med meg selv for å være ærlig og si min mening. Jeg har nok vært for redd til å si ifra når jeg er uenig av frykt for å såre. Etterhvert har jeg funnet ut at det er best å si ting som det er selv om det kan gjøre ondt. Det tror jeg ikke er alene om. Jeg tenker at det er viktig å av og til si nei for det er umulig å gjøre alle til lags. Hvis en har en drøm i livet så må man noen ganger ta upopulære valg, som kanskje ikke alle er enig i. Det er også viktig å stå for de valgene man tar,for livet er kort og jeg tenker at det er bedre å angre på noe en har gjort enn å angre på noe en ikke har gjort. Med disse ord ønsker jeg deg en god lørdagskveld videre☺

Vel gjennomført behandling


Hei

I går var jeg i Tromsø for å få injeksjoner i hånden med Botox.Jeg synes at det gikk bedre enn forrige gang siden dem har utviklet en teknikk for å holde armen i ro.Det var like vondt som vanlig,men det er verdt smerten når jeg vet hvor bra det fungerer.Det som var litt spennende i går var at dem brukte ultralyd for å se hvor musklene lå for å være sikker på hvor dem skulle stikke.Jeg så på hele tiden hvordan musklene bevegde seg når jeg strammet hånden.Ellers når behandlingen var over gikk jeg en tur ned på pasienthotellets cafe og spiste lapskaus til middag.Det var mye snø på tur hjem,og mange biler som lå i grøften,men heldigvis har jeg gode sjåfører som tar det med ro.siden det var en lang dag  med mange timer i bilen så  er jeg sliten og skal slappe av i dag.

Tromsøtur i morgen


Hei😀

I morgen tidlig kjører jeg til Tromsø der jeg skal få nye injeksjoner med Botox i hånden min.Nå begynner det å merkes at det er vanskeligere å tøye ut fingrene og jeg blir fort klam inni hånden.Det er meldt snø i morgen,så derfor må vi kjøre forsiktig.Derfor må jeg stå opp grytidlig i morgen klokken halv sju.Det er grytidlig til å være meg.Jeg håper på en fin tur i morgen.Avslutter med å ønske deg en fin kveld 😀