Godt å føle seg bedre etter sykehusopphold

Hei.
Som jeg skrev forrige gang på bloggen skulle jeg reise til Tromsø for å bytte baklofenpumpen jeg har operert inn under huden på magen.
Operasjonen gikk greit og jeg fikk en ny pumpe som skal vare i 7år. Dagen etter operasjonen ville legen sende meg hjem,men etter at jeg fikk forklart til legen at det ikke var mulig så fikk jeg bli på sykehuset en ekstra dag.Avtalen ble da at jeg skulle overføres til Unn Harstad der jeg skulle være over helgen.Så fredag etter operasjonen ble det tur med ambulansefly til Evenes og ambulanse videre til Harstad.Føltes bedre å være i Harstad der jeg er mer kjent.Det som er verst etter en operasjon for meg er smerter, for jeg får smerter i hele kroppen og spasmene slår ut i full alarm.Nå føles det bedre,men det er tøft når det står på.
Nå er det lenge til neste gang jeg skal gjøre noen inngrep så nå blir det roligere fremover.Nå ser jeg frem til sommeren og gode opplevelser.

Spent før ny operasjon


Hei.
I morgen reiser jeg en ny tur til Unn Tromsø og nevrokirurgisk for operasjon onsdag.Jeg reiser opp med ambulansefly på grunn av ryggen som krangler slik at jeg ikke kan sitte i bil til Tromsø. Jeg har med ledsager fra personalet opp og min far kommer opp med utstyr som jeg trenger under oppholdet. Operasjonen de skal utføre har jeg gjort hvert syvende år.Bytte av Baklofen pumpe som jeg var den første som fikk i Norge på Rikshospitalet for mange år siden da jeg var barn. Jeg kjenner at jeg er spent i kroppen nå, men det blir godt å få det gjort slik at det blir syv år til neste gang.Håper i allefall jeg kan reise hjem på fredag.