Harry tur


Hei.
I formiddag kom min far til meg for at vi sammen skulle kjøre over grensen ved Bjørnfjell. Det var et supert kjørevær i dag og bra med påsketrafikk oppover mot grensen.Når vi kom til riksgrensen var det fint å se innover fjellene. Vi kjørte først til Abisko og Godisfabriken for å handle der. Der var det liv og røre i butikken. Masse påsketurister hadde funnet veien dit og mange hadde handlevogner smekkfulle av varer.Heldigvis kom jeg meg frem i butikken selv om det det var ekstra trangt.Det var en spesiell følelse å være blant så mange igjen.Etter vi var ferdig der dro vi til riksgrensen for å handle siste rest der.Spiste i Bogen på tur hjem for i Bjerkvik var det stappfullt av folk. En fin tur, men jeg var litt sliten. Ønsker dere en forsatt god påske.

Normal påske


Hei.
Nå er den første påsken her uten frykt for Korona. Jeg husker påsken i 2020 da alt var annerledes og det var innført strenge restriksjoner.Den påsken gikk turene ut til der det ikke var andre mennesker.Husker vi kjørte en del opp til Herjangen for å finne en rasteplass der jeg kunne sitte i sola. Nå etter to år så kan jeg nyte påsken og jeg skal starte med en tur til Abisko i Sverige. Det er to og et halvt år siden jeg var der sist, så det er lenge siden jeg var på en skikkelig Harry handel der.Det gleder jeg meg til. Ellers i morgen kveld da jeg er tilbake fra Sverige skal jeg benke meg foran tv og se kampen mellom Bodø Glimt og Roma. Det synes jeg er en fin start på påsken.Til slutt vil jeg ønske alle en kjempe fin påske🐣

Tur ned til havet


Hei
I ettermiddag kjørte jeg ut med minibilen min for å nyte litt sol.Jeg merket at selv om sola skinte så var det kjølig vind så jeg var glad for at jeg hadde nok klær på meg. Siden jeg sitter stille,blir jeg fort kald. Jeg så at det blir mindre og mindre snø i veikanten og nede ved havet.

Vi går en fin tid i møte


Hei.
I går dro jeg og min far ut med bilen min til Evenes.Nå er det endelig mulig å komme seg ut på Evenestangen igjen etter en vinter med mye snø.Det blåste kuling fra nord og jeg merket at den tok godt i bilen. Det er så fint der for det er så fin utsikt ut Ofotfjorden. Det som også er fint der er at jeg kan følge med flyene som går inn for landing på flyplassen.Da vi kjørte tilbake var det et utrolig lys på himmelen som gikk over i rosa. Det er så fint å se fremover nå og at sakte men sikkert kommer våren. Nå gleder jeg meg til påske og Sverige handel for det er to og et halvt år siden sist jeg var der.