Ekstra ernæring.

                                         På grunn av cerebral parese som gir meg spasmer i munn og svelg, så er det vanskelig å få i seg nok næring. Jeg måtte derfor operere inn en såkalt knapp som er et rør som går igjennom magen og inn i magesekken. Den sitter fast med en ballong som er fylt med vann. Gjennom denne knappen får jeg nutrison (sondeernæring). Det gjør at jeg slipper å være redd for å sette fast mat i halsen og heller kan kose meg med maten i små biter. 

Skrivesperre

Jeg ønsker å vite va dere vil høre fra min hverdag.Det er vanskelig å komme på noe å skrive.Jeg tenker kanskje litt komplisert.Ønsker innspill fra dere.Akkurat nå sitter jeg å spiser frokost.Jeg har en morgenrutine som tar litt tid.Det gjør at jeg spiser frokost sent men jeg er et b-menneske.

Hvordan har jeg det egentlig

Akkurat nå sitter jeg å ser på nyhetskanalen litt både for at det er interessant og for å få tiden til å gå.Som mange sikkert

ikke vet har jeg ingen jobb og da er det vanskelig å fylle dagene med noe vettig.Jeg skulle ønsket jeg hadde funnet noe å gjøre i hverdagen som er meningsfylt.Ikke vær redd for å stikke innom på besøk.Kaffen er alltid kokt og her er det godt humør.

Valnesfjord siste dager

siste dag i bassenget, varmt og godt. Hadde nesten ingen spasmer!Jeg fikk oppleve noe helt nytt, å padle kano! , og dette viser hvor kreativ de er der på valnesfjord. De brukte en sacco sekk som de formet som en stol.

En opplevelse for livet!  Det var godt å ligge å kjenne på krusningene i vannet. Nu e det bare å kjøpe seg kano og saccosekk!

Valnesfjord

I formiddag var det gymsal på programmet,  prøvde improvisert badminton. Artig å prøve nye ting med god hjelp fra Iris Andersen😄 Fikk dessverre ikke basseng time i dag, fremdeles for kaldt, hadde sett fram til det. men får istedenfor behandling av fysioterapeut. BRA.

Valnesfjorden dag 6.2

bilde fra tårnet, der jeg ikke kunne komme opp selv, det burde vært unødvendig å lage slike hindringer for rullestolbrukere i 2017, burde fått rabatt😎.   

Et stilig fly.

flere gamle fly, men stilig.

Det har vært en flott dag i bodø, avsluttet med kaffe og god utsikt mot flyplassen. 

I morgen er det basseng igjen, håper det er litt varmere.