Ekstra ernæring.

                                         På grunn av cerebral parese som gir meg spasmer i munn og svelg, så er det vanskelig å få i seg nok næring. Jeg måtte derfor operere inn en såkalt knapp som er et rør som går igjennom magen og inn i magesekken. Den sitter fast med en ballong som er fylt med vann. Gjennom denne knappen får jeg nutrison (sondeernæring). Det gjør at jeg slipper å være redd for å sette fast mat i halsen og heller kan kose meg med maten i små biter. 

Skrivesperre

Jeg ønsker å vite va dere vil høre fra min hverdag.Det er vanskelig å komme på noe å skrive.Jeg tenker kanskje litt komplisert.Ønsker innspill fra dere.Akkurat nå sitter jeg å spiser frokost.Jeg har en morgenrutine som tar litt tid.Det gjør at jeg spiser frokost sent men jeg er et b-menneske.

Hvordan har jeg det egentlig

Akkurat nå sitter jeg å ser på nyhetskanalen litt både for at det er interessant og for å få tiden til å gå.Som mange sikkert

ikke vet har jeg ingen jobb og da er det vanskelig å fylle dagene med noe vettig.Jeg skulle ønsket jeg hadde funnet noe å gjøre i hverdagen som er meningsfylt.Ikke vær redd for å stikke innom på besøk.Kaffen er alltid kokt og her er det godt humør.

Valnesfjord siste dager

siste dag i bassenget, varmt og godt. Hadde nesten ingen spasmer!Jeg fikk oppleve noe helt nytt, å padle kano! , og dette viser hvor kreativ de er der på valnesfjord. De brukte en sacco sekk som de formet som en stol.

En opplevelse for livet!  Det var godt å ligge å kjenne på krusningene i vannet. Nu e det bare å kjøpe seg kano og saccosekk!

Valnesfjorden dag 6.2

bilde fra tårnet, der jeg ikke kunne komme opp selv, det burde vært unødvendig å lage slike hindringer for rullestolbrukere i 2017, burde fått rabatt😎.   

Et stilig fly.

flere gamle fly, men stilig.

Det har vært en flott dag i bodø, avsluttet med kaffe og god utsikt mot flyplassen. 

I morgen er det basseng igjen, håper det er litt varmere.