Harstad tur.


Hei

I dag gikk turen til Kanebogen senter. Der var jeg på kafe og drakk kaffe. Det var koselig. Det var mange handle glade der i dag. 

Ellers i dag har jeg vært veldig plaget med kramper i den ene hånden, det er ondt når det står på. Det verste er at hele kroppen blir påvirket av dette, men jeg står han av ☺

Bra av kamp av Tromsø


Tromsø hadde kontroll på viking nesten hele kampen.Jeg har troen på at Valakari kan gjøre Tromsø bedre bare han får tid på seg.Nå begynner jeg til å gleder meg til å se eliteseriekamper med Tromsø til neste år på søndager.Nå ser jeg på Vålerenga mot Molde som en fin avslutning på en bra helg.Jeg ønsker mine lesere en god søndag videre.

Ut på tur i nysnøen.


Hei.

I dag har jeg vært ute i snøværet. Turen gikk til gapahuken, der grillet jeg pølse på bålet. Endelig har snøen kommet. Det gjør at veien til gapahuken blir lysere særlig når gatelysene ikke er slått på . Tror stien langs elva blir mer brukt når lysene blir slått på. Nå er det fotball med TIL og VIKING. Jeg håper og forventer storseier for TIL.

 

En bra tur

som dere vet hadde jeg egentlig planer om en tur til Andenes,men jeg stod opp litt sent så det ble en tur til Bardufoss i steden.Jeg er veldig gla i militæret og alt som har med militæret å gjøre så jeg er mye i Bardufoss.Da jeg skulle ha en matbit oppdaget jeg at dem hadde pizzabakeren rømmedressing deres kan jeg anbefale.Nå skal jeg slappe av med Stjernekamp på NRK1.

Dette har jeg gjort i kveld

I kveld har jeg spist fårikål som er noe av det beste jeg vet.Som et personale laget i går.Jeg er utrolig heldig som har noen som kan lage meg ordentlig husmannskost.Ellers har jeg sett The voice på tv.Jeg heier på August.Har er veldig flink.I morgen har jeg planer om å ta en tur til Andenes for å se på flystasjonen.Jeg legger ut bilde når jeg kommer hjem.Jeg ønsker alle mine lesere en god kveld videre.

 

Kongens flotte tale

Hei.

Jeg fulgte med på kongens og stortingspresidentens taler under stortingsmiddagen i kveld. Jeg synes vi har en flott konge som har mye humor og vittige kommentarer. Det var en sterk opplevelse for meg å høre kongens tale etter 22 juli da han gråt med hele Norge. Da følte jeg at kongen var en folkekonge. Jeg har tidligere vært så heldig å på håndhilse på kongen da han og dronning Sonja var på besøk i Harstad sammen med kongen og dronningen av Sverige. 

 

Ute i høstværet.

Nå går vi inn i den verste årstiden for min del. Når det er mørkt og regn. Da er det viktig at jeg kommer meg ut på dagen og får med meg dagslyset. Spesielt i dag når det er så fint vær😊. For å bli mer våken vurdere jeg å kjøpe dagslyslampe. Vi hadde det når jeg bodde hjemme hos mamma og pappa, og det fungerte bra. Derfor har jeg lyst å kjøpe det nå. Håper snøen kommer snart så det blir lysere ute.  

 

Hverdagsutfordringer

Når jeg er ute, for eksempel på butikken, blir jeg ofte litt stressa. Det er fordi jeg kan møte folk jeg kjenner, og alle vil snakke med meg, men det er ikke alle som har god tid. Og som kjent krever det god tid når jeg vil svare på det folk spør om. Jeg har mye på hjertet hvis folk har tid å lytte. 

Besøk og fotballkamp

Hei. I dag har jeg bare slappet av inne. Var litt trett på morgenen etter å ha fulgt med på P3 aksjonen i natt. Litt utpå dagen i dag fikk jeg besøk av mamma, det var veldig koselig. Vi drakk kaffe og koste oss. Etter besøket var det tid for fotballkamp, bortekamp for TIL mot Stabæk. Tromsø tok ledelsen med 2 mål før pause. Like etter pausen reduserte Stabæk. Da ble jeg svett på ryggen😀 for jeg var redd for utligning eller tap. Det gikk heldigvis TIL sin vei til slutt med 3 livsviktige poeng i bagasjen😁. Nå skal jeg avslutte dagen med å følge med på UNICEF sin aksjon på NRK.