Sports formiddag.

Hei, i formiddag har jeg sett på et spennende norgesmesterskap på ski. jeg synes at det er artig å se at det er så mange flinke løpere som er med i år også. Det lover godt med tanke på rekrutteringen av nye løpere til verdensmesterskap i fremtiden. Ellers har jeg hatt en fin dag så langt.

Første møte med fremtidig arbeidsplass

Hei☺

I går morges hadde jeg en avtale om å komme til kommunehuset på omvisning.Kom meg opp 07.30 noe jeg må bli vant til når jeg skal jobbe😭 Da jeg kom dit viste det seg at at heisen i bygget var ute av drift slik at jeg ikke kom dit jeg skulle. I stedet ble jeg vist inn på biblioteket der jeg møtte en av lederne i kommunen. Denne personen var uheldig å gikk i samme fellen som mange gjør da de møter funksjonshemmede, å tenke at jeg er psykisk utviklingshemmet. Den som var med som ledsager grep inn og sa at jeg er som alle andre, bare fysisk funksjonshemmede. Da det var avklart hadde vi en god samtale. Det er fortsatt en del ting som ikke er fysisk på plass slik at jeg kan starte i jobben, men jeg fikk beskjed at om noen uker kan jeg starte. Jeg ser frem til å begynne, er jo litt litt utålmodig nå☺

Veldig spent!

I dag har jeg hatt en stille Mandag. Det er av og til godt med en rolig dag. Jeg trenger noen slike dager. Slike dager bruker jeg til å la tankene flytte fritt. Jeg har nok tenkt på det som skal skje i morgen. Jeg er veldig spent på å få omvisningen på min fremtidige arbeidsplass.

Program som bringer minner

Hei☺

Jeg har fulgt hver søndag på NRK sitt program Maestro. Det er artig og imponerende hvor fort deltakerne lærer seg å dirigere. Noen er flinkere enn andre, men jeg synes de er tøffe som kaster seg uti dirigent rollen.Programmet vekker minner om da jeg var ung og fikk muligheten til å spille i lag med et skolekorps. Det er ekstra artig når jeg har litt kunnskap hvordan samspillet mellom dirigent og musikere skal være. Nå gleder jeg meg til å se deltakerne i kveld da de skal dirigere storband musikk.

Min Lørdag.

Hei, i dag har jeg vært en tur i Narvik, det var veldig mye snø ved siden av veien. Heldigvis hadde jeg en flink sjåfør som kjørte trygt frem og tilbake til Narvik. Der spiste jeg pizza inne på en restaurant. Jeg må få gratulerer med bronsemedalje til håndballgutta.En fin lørdag går mot slutten. Ønsker alle en fin kveld

Flott kveld.

hei, i kveld har jeg sett på håndballgutta, det var jo så spennende til siste slutt. Desverre ble det tap for Norge. Jeg er uansett utrolig imponert over hvor langt vi kom. Jeg synes at det er artig å se den idrettsgleden de har imens de er ute på banen. Det er oppskriften på en flott kveld.

Siste nytt om jobb.

Hei, i fjor høst fikk jeg beskjed om at jeg hadde blitt tilbudt en stilling i Tjeldsund kommune. I dag fikk jeg tilbud om å komme å hilse på mine kolleger på førstkommende tirsdag. Jeg gleder meg til det. Det er en del som gjenstår før jeg kan begynne å jobbe, men det er bra at det begynner å skje ting. Jeg ser fram til å begynne å jobbe.

Bra utvikling.

I høst og vinter har jeg vært veldig trøtt og sliten på grunn av mørketiden. Nå som det begynner å bli mer og mer dagslys, så merker jeg at jeg begynner å få mer kapasitet til å være kreativ i skrivingen på bloggen, jeg prøver å skrive selv så mye som mulig nå som jeg snart skal ut i jobb. Noe som er en herlig følelse.

Ut å spise i dag☺

Hei☺

Litt ut på ettermiddagen i dag så kjørte jeg en tur til Bjerkvik. Det er en fin tur å kjøre fordi det er ikke så langt og god utsikt når en kommer opp på Herjangen☺Fremme i Bjerkvik dro jeg innom det lille kjøkken og ble overrasket over hvor stort det var blitt. Før ombyggingen var det nesten umulig å kjøre der inne med rullestol da det var veldig trangt. Jeg valgte da ofte å spise i bilen istedet. Nå det blitt pusset opp og utvidet, så i dag gikk det greit å sitte der inne å spise pizza. Det var behagelig da de også hadde laget det slik at lyden ble dempet,noe som er bra da kroppen min reagerer på høge skarpe lyder. Ellers så har det vært ei fin helg og det var artig at Norge slo ut Sverige i håndball☺