Ny langtur til Tromsø

Hei
I går kjørte vi 08.00 til Tromsø. Drosjen skulle kjøre meg frem og tilbake.Jeg hadde med meg to fra personalet. Det som er fint nå er at vi slipper å bruke munnbind på tur. Som vanlig stoppet vi og drakk medbrakt kaffe på Setermoen.Så gikk turen videre til UNN Tromsø for rutine injeksjoner med Botox i armer og fingre.Det tar litt tid før jeg kjenner virkningen av Botox men det hjelper mot kramper i hendene.Dette må jeg gjøre hver tredje måned så neste gang blir i mai.Som tradisjon tro, stoppet vi på Vollan gjestestue for å spise middag.Da jeg kjørte selv med stolen min der inne var det en av gjestene der som var imponert over min styring av stolen.Da fikk jeg skikkelig mestringsfølelse så det må jeg gjøre mer. Etter middag kjørte vi hjemover og jeg var hjemme igjen kl 22 så det hadde vært en lang dag og jeg var ganske sliten.Da var det godt å legge seg og sove slik at jeg følte meg mer uthvilt i dag.

Trivelig lørdagskveld

Hei
I går startet jeg dagen med en tur ut med bilen.Jeg og en fra personalet kjørte en tur til Bogen.Der tok jeg en kaffe mens jeg så på sola som skinte så
fint.Da jeg var der så fylte jeg drivstoff til over 20 kroner literen som er dyrt.
Senere på kvelden kom min søster på et hyggelig besøk. Etter at hun kom forslo hun at vi kunne spille et brettspill som jeg fikk i julegave og som heter Risk. Etter en stund kom også min far og var med å spilte.Spillet var helt nytt for meg, men min søster hadde spilt det før og kunne reglene.Det ble mere og mere artig etter som spenningen med å erobre land gikk frem og tilbake. Det var så koselig å gjøre en slik ting sammen med søster og min far. Det må vi gjøre flere ganger fremover. I dag har jeg vært en tur ute med stolen min men det var så kald vind at det ble en kort tur. Ønsker alle en fin uke.

Innesnødd

Hei.
Nå har snøen lavet ned i store mengder igjen og fylt opp området rundt boligen her jeg bor. Ja hele distriktet har fått masse snø.Når det kommer så mye snø er det spesielt vanskelig å komme seg ut for oss som er avhengig av rullestol.Det er helt umulig å ta seg frem i den dype snøen med elektrisk rullestol, for eksempel en tur på butikken eller en tur i nærområdet. Jeg skjønner godt at brøytemannskapene har mye å gjøre ved store snøfall, men jeg opplever at utenfor her jeg bor Oen ganger er prioritert langt ned på listen.Personalet har prøvd ved flere tilfeller å få kontakt med brøytesjåfør, men det er vanskelig å få dem til å komme. Nå har jeg heldigvis en bil med firehjulstrekk slik at jeg kan komme meg ut med den når jeg ikke kan kjøre med stolen min.Selv om det er en masse snø så blir det lysere ute på kveld, og en annen ting som er positivt er at vi går lysere og varmere tider. I morgen har jeg en plan om å komme meg en tur ut på dagtid, så jeg håper at de får brøytet til da.