Ute blandt folk igjen

Hei
Nå har det vært en helg mye regn igjen, men i går var det litt opphold i regnet så jeg dro en til til Evenes.Der var det Tårsda dagan denne helga og siden jeg ikke har vært der før så kjørte vi dit. Etter å ha parkert kjørte jeg med stolen min inn på området der det var mange salgsboder. På området var det mange besøkende og jeg møtte på noen jeg kjenner.Følte meg kjempeheldig for sola kom frem og det ble godt og varmt selv om skyene i horisonten var mørke. Jeg kjøpte meg kaffe og et kakestykke der som jeg nøt mens jeg så på alle folkene der. Det er uvant for meg å være ute blandt så mange,med det gikk bare fint det der og gir meg lyst til å dra på flere arrangement.
I dag var det bare å hyre seg for en liten tur i regnet.Kjørte meg en tur i nabolaget. Nå ikveld er jeg benket foran tv for å se stor kamp mellom Tromsø og Rosenborg og heie selvsagt på Tromsø.Håper alle får en fin kommende uke.

Endelig noe positivt ut av regnet.


Hei.
I det siste har det regnet mye og vært storm i kastene så jeg har vært en del inne.Men i går tok jeg sjansen og kjørte i lag med pappa til Bardu selv om det var meldt regn. Heldigvis regnet det ikke på turen og når vi kom til Målselvfossen var det fin temperatur.Jeg kom meg ut av bilen og kjørte stolen min ned til en fin plass med utsikt mot fossen.Jeg måtte kjøre under en kjetting som min far løftet opp for å komme inn der. Der ved benkene satt vi å nøt den friske luften og hørte bruset fra fossen mens vi drakk kaffe. Jeg la merke til at det var noen flyktninger fra Ukraina der som gikk forbi. For å komme ned til Målselvfossen må jeg kjøre sakte med bilen for den veien er full av huller,slik har den vært lenge.Etter hadde vært der dro vi til Setermoen for å spise middag før vi kjørte hjemover.Det gjør meg godt med litt lengre turer av og til slik at jeg kan få oppleve noe nytt. I dag har jeg vært ute og kost meg rundt omkring her jeg bor for jeg tenker at det er viktig å nyte godværet så lenge sola er oppe. I kveld har jeg sett kamp mellom TIL og Kristiansund og TIL vant kampen. Nå ser jeg frem til Tromsø tur på torsdag.Ha en fin uke☺

En forsmak på høstlig storm


Hei
I går dro jeg ut med min støttekontakt til Evenes. Stoppet ved moloen for å se på havet.Det gikk helt hvitt ute i bølgene og vinden tok i bilen min. Det var meldt at vinden skulle ta seg opp natt til idag og det var nok en forsmak jeg opplevde i går. Jeg synes det er spennende med litt ruskevær men jeg ønsker meg mer varme og godt vær. Der på moloen er det fint å se flyene som lander og tar av fra flyplassen for de kommer ganske nærme. Jeg kan se lysene komme over fjellene og følge de når de går inn for landing på flyplassen. I går tenkte jeg at det nok var en del turbulens under landingen.